Lad os finde din psykoterapeut

Uanset om du ved, hvad du leder efter eller måske er usikker på det, finder den perfekte psykoterapeut til dine behov. Vores proces er enkel så du kan starte med det samme.

Eller ring på 40 19 32 32

Nem psykologhjælp

Helle – Psykoterapeut og Familiebehandler i UNIKDANMARK

psykloghjælp

Nemt, simpelt og uden ventetid

Uanset om du ved, hvad du har brug for, følger vi dig hele vejen indtil vi har fundet en psykolog du matcher med.

billigt psykologhjælp

Fysisk eller online

Kom i gang i dag med sessioner online på vores platform eller fysisk ved at vi matcher dig med en psykolog. 

Gratis psykologhjælp

Fortroligt

Alt kommunikation imellem din psykolog og dig vil være helt fortroligt og er end-to-end krypteret.

Hvorfor hjælper psykoterapi?

Psykoterapi, omfatter en bred palette af tilgange. Hver psykoterapeut hos UNIKDANMARK bringer sin unikke erfaring og specialisering ind i terapien.

Det karakteristiske for psykoterapi er processen, hvor samtalen først og fremmest retter sig mod at identificere og dernæst at adressere de underliggende årsager og mønstre, som er grundlaget for de symptomer, der kan opstå ved mentale problemer.

0 timers ventetid

Online -eller fysisk psykoterapi

Fortroligt og sikkert

The image show the amount of people that has been helped at UNIKDANMARK. UNIKDANMARK is a psychology company that helps people with problems from anxiety, stress and much more. This image show the amount of people that has used UNIKDANMARK.

Psykologer og terapeuter

Det kan være meget svært at finde den rette psykolog eller terapeut. Vi matcher dig gratis med nogle af de mest erfarne psykoterapeuter i Danmark.

Skal vi tage en samtale?

Email

Info@Unikdanmark.dk

Phone

+45 40 19 87 87

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde det typiske spørgsmål vi bliver stillede her i UNIKDANMARK. Hvis du har behov for mere uddybende på et emne, som ikke står forneden er du altid velkommen til at ringe ind eller sende os en email.

Kan man få hjælp online?

Hos UNIKDANMARK tilbyder vi psykoterapeuter i københavn og i herlev, man kan også vælge, at benytte vores online platform, hvor man kan deltage i hele Danmark. Hvis du mest til fysisk fremmøde kan du finde din psykoterapeuter i københavn.

Hvor lang ventetid er der?

Grundet til vores erfarne team og hurtige system har UNIKDANMARK psykologhjælp uden ventetid samt terapeut hjælp uden ventetid

Hvordan får ma hjælp

Du kan få hjælp i dag ved at booke en gratis afklaringssamtale ovenfor på den måde matcher vi dig med en terapeut. Efter denne samtale har du så booket en tid med terapeuten, hvis du er klar.

Er det hele privat

Ja, hos UNIKDANMARK har vi data sikkerhed så, alt bliver mellem os.

2506 danskere har allerede benyttet UNIKDANMARK. Ring ind i dag og bliv matchet gratis med en af vores erfarne medarbejdere.