Online terapiforløb

 

Valgfrihed – Personlig eller online terapiforløb

I en verden, der konstant ændrer sig, er din tid uvurderlig. Derfor tilbyder vi både traditionelle møder i vores centre og online terapisessioner. Du kan vælge mellem at møde psykologen ansigt til ansigt i vores unikke centre, eller udnytte fleksibiliteten i online terapi.

Online, målrettet og online terapi

Stadig flere mennesker foretrækker online psykologsamtaler, takket være de mange fordele det tilbyder. Online terapi giver stor fleksibilitet, forbedret adgang og sparer dig for rejsetid og -omkostninger. Studier bekræfter, at online terapiforløb er lige så effektive som dem med fysisk tilstedeværelse. Vores brugervenlige platform garanterer en førsteklasses oplevelse med høj datasikkerhed.

Tag skridtet mod personlig vækst i dag

Tøv ikke længere. Kontakt os på 40 19 32 32 for at booke en tid, eller brug knappen nedenfor til at booke et gratis afklaringsopkald.

Online psykolog forløb

Eller ring på +45 40 19 32 32

Vores team

Psychological worker smiling
Line

Psykolog & Jurist

 

Nadja

Psykoterapeut, speciale i traumer

 

Cæcilie

Autoriseret psykolog

 

Helle

Psykoterapeut og Familiebehandler

 

Online terapiforløb – Professionel psykologisk rådgivning

Hos UNIKDANMARK hjælper vores team af autoriserede psykologer og erfarne psykoterapeuter dig med, at navigere livets udfordringer. Tag det første skridt med en gratis uforpligtende afklaringssamtale og få den hjælp, du har brug for.

Eller ring på +45 4019 3232

Psykologhjælp gratis